Par reči o nama

Ko smo mi

Proizvodni program firme „BM metal“ čine dizajn, projektovanje i izrada kapija, terasa, stepeništa, rešetki, nameštaja i enterijera. Izradu ovih proizvoda vršimo od kovanog gvožđa u kombinaciji sa drvetom u zavisnosti od želje kupca.

Ljubav prema gvožđu

Ljubav prema kovanom gvožđu, lepoti, detaljima, eleganciji i prefinjenosti vodi nas već nekoliko godina kroz ovaj posao. U početku je rađeno iz hobija da bi danas preraslo u firmu koja se profesionalno bavi izradom finalnih proizvoda kao i elemenata od kovanog gvožđa.
Iza nas je mnoštvo uspešno realizovanih projekata, i isto tako uvek zadovoljnih mušterija koje nam se obraćaju i angazuju nas za svaki sledeći posao u ovoj oblasti.

001

pristup poslovanju

Bitno je napomenuti da nismo vezani za standardne elemente jer sve izrađujemo sami. Takođe, radimo po nacrtima arhitekata i zamisli kupca, a dajemo i svoja idejna rešenja u dogovoru sa mušterijom. Zadovoljstvo naših kupaca i dalje preporuke su naš dokaz kvaliteta i profesionalnosti.
Kombinacijom tradicionalnog kovačkog zanata i moderne tehnologije naši proizvodi i dan danas izgledaju isto kao i oni kovani rukom starih majstora.

Na kraju

A Vama dragi posmatrači, kolege, partneri, prijatelji ostavljamo da ocenjujete, kritikujete i hvalite, ali pre svega da uživate u lepotama koju nam ostavlja ta neobična toplina čelika.
Neka postojanost i kvalitet budu vaš kriterijum, što Vam i nudi firma „BMmetal“.

proizvodnja